Garantált minőség - olcsón!

Dunántúlon már 10 városban!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!
Kanapé kínálatunk folyamatosan bővül. Nézzen szét bútorboltjainkban: többféle színben és anyagban válogathat kanapéink között. Reméljük megtalálja az Önnek is megfelelőt! Kanapé a Horizont Bútortól. Érdeklődjön üzleteinkben!

Katarina new kanapé

Ár: 69.600 Ft

Fero 2-es kanapé

Ár: 70.900 Ft

Monte 2-es kanapé

Ár: 70.900 Ft

Új Sztár kanapé

Ár: 71.600 Ft

Új Sztár kanapé

Ár: 71.600 Ft

Ibiza kanapé akciós

Ár: 72.100 Ft75.100 Ft

Linda kanapé

Ár: 74.100 Ft

Linda kanapé (bézs)

Ár: 74.100 Ft

Gino kanapé

Ár: 79.400 Ft

Milan kanapé

Ár: 81.200 Ft

Ibiza kanapé

Ár: 82.900 Ft

Hugo kanapé

Ár: 87.000 Ft

Milano Bis kanapé

Ár: 87.000 Ft

Clasic kanapé

Ár: 95.300 Ft

Hatalmas kanapéválasztékkal várjuk a tisztelt érdeklődőket – gyakorlatilag 1997 óta ez az olyan kategória a bútorok közül, amire mindig hatalmas hangsúlyt fektettünk, hiszen az egyenes kanapé az a fajta bútor, ami talán legrégebb óta jelen van a bútorpiacon.

A klasszikus egyenes kanapék közül számtalan stílusban, anyagban, színben, díszpárnákkal ellátottak közül lehet válogatni. Némelyiknek van ágyazható és ágyneműtartós funkciója. Hisszük, hogy nemcsak a 3-2-1, L alakú (sarokgarnitúra), vagy éppen U alakú kanapéké, ülőgarnitúráké a jelen és a jövő, hanem az egyenes kanapék is lehetnek “divatosak”, lehetnek vonzóak, főleg a kisebb lakásokban, illetve nagyobb ülőgarnitúrák kiegészítéseképpen. A mi választékunkban megtalálhatóak a fiatalosabb, modernebb kanapék ugyanúgy, mint a klasszikusabbak, vagy már a retro stílusait időző darabok is.

A kanapék ülőfelülete, illetve az alapanyag-tulajdonságai is sokat számítanak és többféle verzióban készülnek. Ugyanúgy van a klasszikus rugós, de a legújabb anyagú szivacsos is megtalálható, ahogy a huzat anyaga is a változatos kínálatban áll rendelkezésre a Horizont Bútornál.

A funkciókról és egyéb részletekről mindenképpen érdeklődjön az Önhöz legközelebb álló bútorüzletben, telefonon! Ha kinézte valamelyik kanapék, akkor keresse fel bármelyik üzletünkben, lásd a felső sorban lévő városneveket, vagy a kapcsolatok menüpontot.