Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

A Horizont Bútor műhelytitkai

Miért vagyunk már több mint 20 éve sikeresek, mikor ennyi idő alatt igen sok víz lefolyt már a bútorok terén. Műhelytitkainkat osztjuk meg a tisztelt olvasókkal.

A bútorkereskedés legelején már jelen voltunk, és számos tapasztalatra szert tettünk. Mind az értékesítés, mind a gyártási technológiák, mind a stílusok-trendek tekintetében felbecsülhetetlen a tudás mennyiségünk.

 Az egyik lefontosabb, hogy követni kell a trendeket, a különböző stílusokat a bútorok tekintetében. De ezzel is mellé lehet nyúlni, ha csak a legújabb stílusú, agyondesignolt szekrénysorokat, kanapékat stb. forgalmazzuk. Általában 70-30, vagy 80-20 arányban tartunk régebbi, klasszikus bútorokat és az új trendeket követőeket, a régiek javára.

A bútorok minősége is hatalmas változásokon ment keresztül a gyártástechnológia és egyéb technikák miatt (zárak, kapcsok, anyagillesztések, anyagok stb...). Igyekszünk mindig az új, ám már tesztelt és bevált technológiákat bevezetni nálunk is.

A kiszolgálás, a bolthálózat, tehát a tényleges "kereskedés" is nagyon fontos. De csak is akkor működik, ha jó az árképzés, és valóban jó a bútor minősége, és is lehet miből válogatni. Az eladóinkon is rengeteg minden múlik. 

A marketing, reklámozás tekintetében is követni kell a "trendeket" a kereskedésben. A bútoroknál is fontos a reklámozás. A XXI. század tele van olyan technológiai újításokkal a marketing területén, amivel szükséges élni, tekintve, hogy mindenki már "kütyükkel" veszi körbe magát.