Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Klasszikus, vagy modern kanapé, ülőgarnitúra?

A dilemma: modern vagy klasszikus kanapé? Ami kérdés igazából nem ott dől el, hogy melyik formájú, stílusú kanapé, ülőgarnitúra, vagy egyéb bútor tetszik, vagy igen?

A döntésben próbálunk támpontokat adni, reméljük, hogy nem zavarjuk össze! Ha biztosan úgy gondolja, hogy tudja, hogy mi tetszik Önnek, akkor ne olvasson tovább, ha lenne kérdése, akkor kötelezően válassza ezt a bejegyzésünket!

Szögezzük le gyorsan: ízlések és pofonok. Nem lehet ezekkel vitatkozni. Ha Önnek mindenképpen tetszik egyfajta kanapé, akkor semmivel sem lehet majd meggyőzni az ellenkezőjéről. Ha viszont tetszik Önnek egy és csak is az a fajta kanapé, akkor fordítsa meg a sorrendet: először a kanapét, ülőgarnitúrát, vagy bármely bútort vegye meg és utána a többi bútort.Tekintve, hogy akkor nyilván ahhoz kell igazodni, ami a legkedvesebb. Mert a harmónia a legfontosabb, mint ahogy már ezt kifejtettük párszor…

És hogy mi számít modern kanapénak? A külső megjelenés, a funkciók, vagy az anyagok? Véleményünk szerint egy klasszikus 3-2-1 bőr ülőgarnitúra is lehet modern, ha olyan funkciókkal van ellátva és anyagaiban olyan. És egy modernnek tűnő kanapé is lehet teljesen ósdi: rossz anyagminőség, funkciók hiánya stb…Mindenesetre ne csak a trendeket kövesse, hanem a saját ízlését!