Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Bútorvásárlás lépései

Hogyan történik a vásárlás? Megjelenik az igény egy új bútorra, aztán elkezdjük böngészni a netet, majd bemegyünk a nekünk tetsző kereskedésbe. Egyszer, kétszer, háromszor, majd lehet bele is fáradunk, és mikor már majdnem meguntuk, akkor megveszünk egy olyat, ami lehet nem is tetszett annyira, de már sürgető volt. Ezzel szemben azt ajánljuk, hogy tervezzük meg a vásárlást!

- Döntsük el, hogy milyen stílusút bútort akarunk venni, amit az befolyásol leginkább, hogy jelenleg milyen az adott szoba (vagy az egész szobát akarjuk cserélni)?

- Mérjük le a rendelkezésre álló helyet, pontosabban a bútor helyét! A rendelkezésre álló helyet ne töltse ki 100%-ig, mert akkor lehet nem fog jól mutatni. Persze sok mindentől függ ez, de a lényeg, hogy valamikor nem néz ki egy bútor jól, ha teljes mértékben kitölti a teret.

- Egyeztessünk családtagokkal is! A döntéshozó személy döntsön :)))- Mérjük fel a kínálatot először online, majd szűkítsük a kört.

- Amik fent maradtak kereskedések, próbáljunk információt szerezni róluk: fórumokon, vagy előzetes telefonos beszélgetések során.

- Ha tehetjük járjuk körbe az üzleteket személyesen is pénz nélkül. Döntsük el, hogy megvesszük-e valamelyiket?

- Döntéshozás és vásárlás.Örülünk az új bútornak :)