Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

A kérdés: modern vagy klasszikus bútort vegyünk?

Ez  a kérdés valójában nem úgy dől el, hogy milyen formájú, stílusú vagy színű bútor tetszik. Általában segítenek a döntésben az eladók, vagy csak összezavarják? Ha valóban úgy gondolja, hogy tudja, hogy mi tetszik Önnek, akkor ne olvasson tovább, ha lenne kérdése, akkor kötelezően válassza ezt a bejegyzésünket!

Szögezzük le gyorsan: ízlések és pofonok. Nem lehet ezekkel vitatkozni. Tehát, ha Önnek mindenképpen tetszik egyfajta bútorstílus, akkor semmivel sem lehet majd meggyőzni az ellenkezőjéről.

Ha viszont tetszik Önnek csak egyfajta stílus tetszik, akkor vegye sorba, hogy amit szeretne megvalósítani, vajon mindenféle fajta bútor kapható ilyenben? Tekintve, hogy lehet kinézett egy kanapét, szekrénysort stb., de sehova sem fog passzolni. Mert ugye a harmónia a legfontosabb, mint ahogy már ezt kifejtettük párszor…

És hogy mi számít modern bútornak, például az ülőgarnitúrák, kanapék esetében? A külső megjelenés, a funkciók, vagy az anyagok? Véleményünk szerint egy klasszikus 3-2-1 bőr ülőgarnitúra is lehet modern, ha olyan funkciókkal van ellátva és anyagaiban olyan. És egy modernnek tűnő kanapé is lehet teljesen ósdi: rossz anyagminőség, funkciók hiánya stb…

Mindenesetre ne csak a trendeket kövesse, hanem a saját ízlését! A Horizont Bútornál talán minden, épkézláb stílusú bútort megtalál. Jó nézelődést, vásárlást!