Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Nem illeszkedik a kárpitos bútorunk a szobába?

Adunk pár tanácsot, hogy mi olyankor a teendő, ha a bútor sehogy sem akar beilleszkedni a már meglévő stílushoz, a többi bútorhoz a színekhez. Filléres trükkökről van szó, hogy ne kelljen a bútort cserélni sehogyan sem.

Lakberendezési tanácsainkat megosztjuk Önökkel, hogy ne essenek kétségbe, ha tetszik egy kanapé-ülőgarnitúra, vagy egy franciaágy, de sehogy sem illeszkedik az adott szoba színvilágába, stílusába.

Nem kell kompletten lecserélni az egész lakrésznek, szobának a bútorzatát, elég néhány trükköt bevetni. Persze, minimális stílusban berendezett szobába ne akarjunk barokkos, antik bútort tenni és fordítva sem járunk jól, de apróbb eltérések esetén használhatóak az alábbi tippek. Akkor is érdemes megfontolni őket, ha csak a harmónia tökéletesítésére törekszünk.

Díszpárna: eltérő stílusok esetén a két stílus „átmenetéből” kell díszpárnát választani, ami mindegyikhez illik és máris megvan a kapocs. Szín esetében pedig a kanapétól eltérő színűt rakjuk az ülőgarnitúra, persze a garnitúrához igazítva: pasztelosabb, vagy pont élénkebb színben. Játsszunk!

Ágytakaró és huzatok: ha sehogy sem stimmel a stílus és a színek, akkor jöhet egy ágytakaró, vagy egy közel teljes huzat és meg van oldva a probléma :)

Szőnyeg: szintén ilyen kiegészítő a szőnyeg, aminek ha más a stílusa, színe, akkor szintén kapocs lehet. Függöny: lásd az előző pont.


A szőnyeg és a függöny sem egy olyan tétel, hogy ne lehessen cserélni. Nyilván a legnagyobb tételek, mint a szekrények és magának a kanapénaka cseréje nem megoldható olyan egyszerűen...

Reméljük, hogy tudtunk segíteni.