Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Bútor mindenkinek!

A Horizont Bútor mindig is törekedett arra, hogy minden stílust felöleljen, ezáltal minden korosztálynak és ízlésú embernek megfeleljen. Hogy mit is jelent ez? Legyen szó klasszikus, vagy akár modern bútorokról, nálunk megtalálja!

Nehéz mindenki igényét kiszolgálni, és "ami mindenre jó, az semmire sem" - tartja a mondás. Nem is törekszünk arra, hogy az összes modern irányzatot, vagy az összes bútorstílust, lakberendezési trendet kiszolgáljuk. Akinek speciális igénye van, az úgyis felkeresi a speciálisabb bútorkereskedéseket.

Mi főleg a legkeresettebb stílusokra és bútor- lakberendezési irányzatokra megyünk rá. Nagyon kevés az az érdeklődő, aki nem talál magának megfelelő berendezést. 

Vegyük például a konyháinkat. Van akciós blokk konyha, modern konyha és klasszikus konyha. Ez a három kategória lefedi az igények 90%-át. Aki pedig egyedi konyhát készítettet, az úgyse hozzánk, vagy bútoráruházhoz megy, hanem egy bútorasztaloshoz. Ilyen egyszerű.

A kanapék, ülőgarnitúrák tekintetében is igyekeztünk: 3-2-1 klasszikus elrendezéstől a modern U-alakúkig minden megtalálható a kínálatunkban. Kell ennél több?

Nehéz persze követni a trendeket, de ami elsőre hátrányunk, azaz előnyünk is. Ha budapesti üzlet lennénk, akkor elsők között kellene a piaci igényekre reagálnunk, azonban mire a trendek elérnek hozzánk, vidéki városainkba, addig van időnk felkészülni is :)