Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Kik vásárolnak nálunk? Olvasói levelek a bútoráruházunknak

A vásárlóink többsége nem ír leveleket nekünk, hiszen pontosan azt kapta, amit várt és felesleges az elvárások teljesülését megírni utólag. Azonban vannak, akik úgy érzik, hogy olyan jó vételt csináltak a Horizont Bútornál, annyira jó bútorhoz jutottak hozzá, hogy megírják nekünk. Ezekből a levelekből szoktunk néha szemezgetni, most is ezt tesszük.

Erzsébet levele:

Kedves HorizontBútor!

Ahol mi lakunk, ott a közelben nincsen több bútorbolt, csak az Önök boltja. Így természetes volt, hogy mindig itt vásárolunk, ha valamilyen berendezés, bútor kellett. Azonban eljutva nagyobb városok több üzletébe, rá kellett jönnöm, hogy ami eddig nekünk természetes volt, az más ritkaság. Szűkös a választék, az eladók flegmák a legtöbb helyen, és igen: nincsen normális honlapjuk. Csak így tovább, maradok hűséges vásárlójuk!

László levele:

Volt szerencsém három HorizontBútor üzletben is járni és vásárolni, így bizton ajánlhatom másnak is az Önök boltjait! Szoktam is ajánlani ismerősöknek, barátoknak, mert eddig még nem csalódtam. Volt, hogy telefonon kértem tájékoztatást, akkor is segítőkészek voltak az eladók, de személyesen is csak jó tapasztalatom van a bútorvásárlással.

Eszter levele:

Kanapét vettem a Horizont bútortól. Lám-lám, egy olyan családi kisvállalkozás, ahol egyértelmű hogy törődnek a vevőkkel, és még a vállalkozás is láthatóan gyarapszik. Díszpárnákat is rendeltem a kanapénkhoz, és azok is nagyon tetszenek!