Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Folyamatosan frissülő bútorkínálat áruházunkban!

Akik nyomonkövetik a Horizont Bútort, láthatják, hogy a bútoraink folyamatosan bővülnek. Néha le is veszünk már elfogyott, nem gyártott termékeket, de körülbelül minden huszadik újonnan felvitt bútorunkra jut egy lekerülő. Egészen jó arány. 

A szekrénysorokat érdemes most legújabban megnézni, mert azokból igencsak bővült a kínálatunk. De nemcsak a kínálat bővül! Hanem a meglévő termékeinknél is feltüntetjük mindegyiknél a méreteket. 

A szekrénysorokat azért emeljük ki, mert ott külön fotón mutatjuk be az adott bútornak a méreteit. Ilyen képeket lehet látni:


A termékek képein is folyamatosan dolgozunk, így egyre szebb és informatívabb fotók kerülnek ki. Reméljük, hogy mindenkinek elnyeri a tetszését az új honlapunk, aminek segítségével könnyedebben tud információhoz jutni.

Sajnos még mindig vannak olyanok, akik facebookon kérdezik, hogy hol találhatóak az üzleteink. Ilyen világot élünk: nem szívesen jönnek fel az emberek már a honlapokra, mindent facebookon akarnak látni, de hát nem tudunk mindent oda kitenni :) nem véletlenül van saját honlapunk!

Bármilyen ötletet, javaslatot szívesen fogadunk a honlapunk tekintetében, hogy még inkább a szolgálatukra legyünk! Köszönjük a belénk fektetett bizalmat!