Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

A bőr, ami soha nem megy ki a divatból!

Az ülőgarnitúrák és kanapék kapcsán megemlíthető, hogy mindenféle új anyagok jelennek meg a piacon. A plüss, zsákszövet és egyéb szövet anyagokon túl különböző magas kopásállóságú, vízhatlan, nagyon masszív anyagok is jelentkeznek, sőt, olyan bőr utánzatok is, amik vetekszenek egy eredeti bőrrel. Azonban az eredeti bőr az soha nem megy ki a divatból! 

Bőrülőgarnitúrák és bőrkanapék árukat tekintve kicsit "húzósabbak", de lehet megéri: még mindig egyfajta presztízst jelent. Egyébként is ezek a leginkább elnyűhetetlen bevonatok, nem véletlen, hogy a bútorgyártással egyidős a bőr használata, és őseink a kezdetek óta használják ezt az anyagot. Tehát az egyik legősibb anyag, így a hagyományokat kedvelőknek kiváló!

Néhány negatívumot azért említsünk meg: néhányan nem szeretik a bőr illatát, és aludni sem biztos, hogy ez a legkényelmesebb felület. Az állatvédők sem szeretik érthető okokból... 

A pozitívumok azonban igencsak beszédesek: az említett kopásállóságon kívül ott van a könnyű tisztíthatóság, az esztétikai megjelenés, a tartósság. 

Azt se gondoljuk, hogy csak klasszikus 3-2-1-nél érhető el a bőr bevonat. Nagyon sok fajta, stílusú, megjelenésű garnitúránál ott van ez az anyag is.

A legtöbb kanapé és ülőgarnitúra, ami jelenleg nem bőrként van feltöltve, az is rendelhető bőrként is... A horizontbutor.com igyekszik mindenki igényeit kiszolgálni!