Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Ősszel is bútorvásárlás :)

A borongós, szürkés időben a bútorvásárlás tökéletes időtöltés. Nézze ki a honlapunkon, majd jöjjön el a bútorboltunkba. Kaposváron, Dunaújvárosban, Komlón, Szekszárdon és Dombóváron is várjuk. A bútorokkal csempésszen újra frissességet és vidámságot a lakásába, házába. A Horizont Bútornál nem csalódik októberben sem. Hogyan?

Válasszon trendi formákat és színeket. Nem kell semmi túltolt progresszivitásra gondolni, de számos bútorunk választható élénkebb színben, illetve eleve vannak azok a bútorok, amik divatosabbak. Ma már a szekrénysorok, kanapék, fotelek, franciaágyak, a konyhabútorok is mind-mind kaphatóak modernebb kivitelben. A konzervatív formák között is akad szép számmal olyan, amelyik fiatalosabb, lendületesebb. Ezeket nem könnyű megtalálni, de honlapunkat, a Horizont Bútor oldalát böngészve ez sem jelenthet akadályt :)

Nincs is jobb élmény, mint a kinti, zimankósabb időt nézni, a szürkeséget, az esőt, miközben mi a kanapénkon szürcsöljük a forró teánkat. Ennél már csak egy jobb van: ha egy új, a lakásba passzoló bútort tudunk venni. A Horizont Bútornál bárki megtalálja a neki tetsző bútorokat. Könnyen áttekinthető a honlapunk, de élőben, kollégáink is tudnak segíteni a választásban.