Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Mitől lesz jó egy bútor?!

Sokan kérdezik, hogy melyik bútor a jó bútor, milyen szempontokat kell figyelembe venni a vásárláskor... De hát ki az, aki erre kielégítő választ tud adni? Az, aki eladja, tehát egy bútorbolti eladó, vagy az, aki megvásárolta és elégedett vele? Nyilván mind a ketten kompetensek bútorvásárlásban.


A legfontosabb szempont, hogy mi az elsődleges? Az időtállóság? Az, hogy trendi legyen? Az olcsóság? Ezek is nyilván, de ne feledjük el a két legfontosabbat: méret és stílus. Hiába felel meg minden kívánalmunknak meg a kiválasztott bútor, ha egyszerűen nem fér el, nagyobb, vagy egyszerűen csak nem illik oda a mérete. A stílus is hasonlóan ilyen kérdés: lehet tökéletes a bútor, csak épp nem illeszkedik abba a környezetbe bele. A szín, formavilága, stílusa is döntő lehet.

Végigjárunk számtalan bútorboltot és még mindig nem sikerül választani.... Ilyenkor nagyon egyszerű a helyzet. A helyben lévő bútorüzletet válasszuk, illetve azt, amiről van az ismerősi-rokoni körben már tapasztalatunk! Sokat számít, hogy ki, hogyan vélekedik az adott üzletről. A Horizont Bútornál A-tól Z-ig minden bútor megtalálható, berendezhető az egész lakása. Az eladóink is szívesen segítenek Önöknek választani és dönteni. Természetesen itt is megállja a helyét, hogy az olcsóbb bútor kicsit "fapadosabb", kevesebb a funkciója. Igyekszünk persze az olcsóbb árkategóriában is a megbízhatóbb minőségű gyártók bútorait árulni... Válasszon minket bizalommal!