Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Minden bútor egy helyen

Miért menne újabb és újabb bútorüzletekbe, amikor nálunk minden egy helyen kapható. A Horizont Bútortól berendezheti az egész házát a nappalitól a konyháig.

Nappali bútor, konyhabútor, hálószoba bútor és számtalan kiegészítőbútort forgalmazunk, immáron 1997 óta, ami azt jelenti, hogy 23 éve állunk a vevők szolgálatlában. Természetesen nem olyan könnyű követni az aktuális trendeket és igényeket, ráadásul úgy, hogy folyamatosan szemünk előtt tartjuk a régivágású bútorok kedvelőt is, akik időtállóan a klasszikusokat keresik például egy szekrénysor, vagy egy 3-2-1 ülőgarnitúra esetében.

Az új anyagokkal is hasonló szellemben kell bánnunk: a kárpitos bútorok anyagai között folyamatosan jelennek meg modernebbnél modernebb anyagok, de a bőr sem megy ki soha a divatból, maximum a feldolgozása változik korszerűbb eljárásokkal a bútoriparban. 

Ajánljuk továbbra is a konyháinkat, ugyanis számtalan olyan gyártó létezik, amelyik felismerte, hogy a főzést, mosogatást, elpakolást számos funkcióval megkönnyíthetik. Beépített világítások, teljes nyitású, majd fékezve csukodó fiókok állnak rendelkezésre, de a formák is letisztultak, elegánsabbá és kényelmesebbé váltak. Érdemes szétnézni a konyhabútorok között is.

A Horizont Bútornál figyelünk a garanciális kérdésekre is: sajnos előfordulhat, hogy egy-egy bútor valamiért megsérül szállítás közben, vagy rejtett hibája van. Ugyan ritkán van ilyen, de ha igen, akkor is azonnal orvosuljuk a problémát, csak forduljon hozzánk bizalommal!