Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

A klasszikus modern, vagy a modern klasszikus bútor?

A nyers fa színe egyben klasszikus, ősemlékezetet idéz, de vegyítve modern anyagokkal, és stílustervezéssel, máris egy korszerű bútort kapunk. A régi és az új találkozásának témája a lakberendezésben mindig is közkedvelt volt, ám könnyű káoszt és diszharmóniát teremteni ezzel. Bútorválasztás, ha egyszerre szeretnénk klasszikusnak és modernek is hatni.

A legtöbb bútor fautánzatú anyaggal van bevonva. A sima préselt fára számtalan szín és famintázat felvihető, azonban érdemes jól szemügyre venni élőben is a bútor minőségét (elég persze az adott gyártóét megvizsgálni, nem konkrétan azt a színt, amit kiválasztunk), hogy az éleknél, illesztéseknél mennyire profin van megoldva a szín.

Talán a legszebb megoldásokat úgy érhetjük el, ha egyszerre szeretnénk trendik és klasszikusok is maradni, ha eredeti, autentikus fa színekben gondolkozunk, illetve ténylegesen fában, de a formája a bútornak modern.

Vannak kimondottan "design" bútorok is, de ezek borsos ára eléggé elrettentően hat. Válogassunk nagyobb, konvencionális gyártók modern részlegéből inkább! Az egyedi asztalos felkérése a bútorgyártásához is elég drága mulatság lenne... Szerencsére, ha nincsen nagyon extra igényünk a bútorvásárlás terén, akkor elérhetőek már készen bútorok is igen magas minőségben, nagy választékban, jó áron, garanciával, például a Horizont Bútornál

A mi honlapunkon is (www.horizontbutor.com) található sok féle és fajta bútor, a menüben még külön is fel vannak tüntve a modernek. Kellemes böngészést!