Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Ha jó bútor kellene...

Garanciával, magas minőségben, jó áron? Lehetséges, csak keresse a Horizont Bútor üzleteit számos városban. 

A Horizont Bútor 1997 óta képvisel magas minőséget a bútorkereskedelemben. Számtalan család gyönyörűen berendezett háza a példa arra, hogy érdemes minket megbízni a lakberendezéssel: teljes mértékben berendezhető tőlünk bármilyen méretű, stílusú lakás, ház. Csak döntés kérdése, hogy milyen stílust választunk, a határt csak a pénztárcánk húzza meg, de nálunk ez is kevésbé gátló tényező, hiszen kiváló árakon tudunk bútorokat kínálni.

22 éve képviseljük a magas minőséget: üzlethálózatunk kiválóan működik, sokan megbíztak már bennünk és váltak ügyfeleinkké. A bútorokra garanciát is adunk, erről mindig érdeklődjön kollégáinktól: hány év, milyen problémákra terjed ki az adott garancia. Ez bútorgyártó cégenként eltérő lehet.

De milyen is a jó bútor?
Szolgálja az Ön kényelmét: akár ténylegesen, vagy pakolhatóság, illetve funkcionalitás tekintetében. Könnyítse meg az életét, legyen társa az adott bútor.
Legyen jó minőségű: ne silány minőségű anyagokból álljon, hanem mindenhol a megfelelő anyagvastagságú legyen, illetve az összeszerelés minősége is megfeleljen. Hosszútávra tervezzünk, hogy akár teljes életen át kiszolgáljon minket az adott bútor!
A kinézet: a stílusa, színvilága illeszkedjen a lakás többi részéhez, de legalábbis az adott szobához. Nem mindegy, hogy mit nézünk több éven keresztül...

Keressen minket bizalommal:
Horizont Bútor