Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Tervezzük meg a konyhát és étkezőt!

A konyha és az étkező nagyon fontos egy család számára. A konyhában készülnek azok a finom ételek, amik családonként eltérő ízvilággal és tálalással készülnek és megadják a jó hangulatot egy családi beszélgetéshez, egy kiváló baráti összejövetelhez. Mi magyarok legendásan vendégszeretőek vagyunk, ezért a konyha és az étkező számunkra nagyon fontos. Nem mindegy éppen ezért, hogy milyen bútorokkal szereljük fel ezeket!

A kisebb lakásokban együtt van a kettő: konyha és étkező nincs szétválasztva. Főzünk és eszünk is egy helyen, úgyhogy ennek megfelelően kell berendeznünk. A nagyobb lakások tulajdonosai persze külön étkezőt alakíthatnak ki, ami több személy számára biztosít kellemes étkezési lehetőséget. 

Étkező és konyhabútorok széles választékával szolgálhatunk, nézze meg a kínálatunkat: baloldali menüben tud válogatni a bútorok közül. A Horizont Bútor mindenki igényeit kiszolgálja.

Mire kell figyelni a bútorok kiválasztásánál? Ha eldöntöttük, hogy milyen típusú lesz a konyhánk és étkezőnk, akkor:

- Nagyon fontos a stílus, aminek passzolnia kell a lakberendezéshez is maximálisan. Egyfajta stílust kövessen a konyha és étkező, amennyiben nincsen elválasztva a kettő. Természetesen a házunk többi részével is hangoljuk össze. A bútorok dominálnak, de a színek, burkolatok anyagai is számítanak.

- A fal színe: külön kiemelnénk, hogy a falak színei mennyit számítanak. Szinte a legmeghatározóbbak úgy a konyhában és étkezőben, mint mondjuk a nappaliban is.

-A világítás: milyen színű és melegségű fény legyen? Honnan világítsuk meg a konyhát és az étkezőt? Érdemes külön hangulatfényeket is bekapcsolni.

Kérje eladóink tanácsát minden esetben. Nézzen szét alaposan a kínálatunkban, hogy megalapozott döntést hozzon! A Horizont Bútortól be tudja rendezni az egész házát, teljes lakását. Várjuk szeretettel!