Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Néhány tipp a nappalid egyedivé varázsolásához

Kezdjük is néhány alapvetéssel! Elégedjünk meg a körülményekkel és abból próbáljuk meg kihozni a maximumot, ami van. A falakat nem mindig bonthatjuk el, az ajtót sem tudjuk minden esetben arrébb tenni, az ablakokat nem mindig lehet megnagyobbítani, a belmagasságon sem tudunk sokszor változtatni.

A második alapvetés, hogy az arányokra kell törekedni! Pontosabban azt kell eltalálni, hogy mit akarunk hangsúlyozni. A nappaliban általában ez a kanapé. De lehet ilyen a szekrénysorunk is.

Próbálkozhatunk egyedi tapétával is. A lényeg, hogy a tapéta színe valamit tükrözzön: vagy a kanapénk párnáit, vagy egyéb kiegészítő elemét némelyik nappali bútornak.

A legolcsóbb és legtöbbet bevetett trükk, hogy egyszerűen szokatlan színűre festjük a valamelyik falunkat. Ugyanezt eljátszhatjuk persze a kanapéval is. Vagy éppen egy puffal. Tehát az egyszerűség kedvéért: minden letisztult hófehér, vagy egy világos szín és akkor jön egy kék, vagy piros színű kanapé, puff, vagy egy kéken világító fal.

De mi legyen a kedvenc, örökölt, áthozott kanapéval, aminek egyedi a stílusa? Nos, kár lenne megválni tőle! Minden más legyen semleges színű. A függönyök, a szőnyeg és egyéb kiegészítő bútorok ne hivalkodjanak. Koncentráljunk a kedvencünkre.

Falfestés trükköt úgyis bevethetjük, hogy nem egyszínűre festjük a falat, hanem kapjon valamiféle motívumot. Vannak erre a célra gyártott matricák is, de megpróbálkozhatunk saját alkotásokkal is, ha van kézügyességünk. Persze használhatunk sablont is.

Mindenképpen tedd egyedivé a nappalidat, hogy mindenki emlékezetébe bevésődjön, hogy milyen is a Te stílusod!