Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

A kanapé mint az egyik legfőbb bútor megvásárlása

A méret, az elhelyezkedés, a szín, a használat módja mind-mind befolyásolja a döntést. Nem beszélve a legfontosabbról, hogy mire is szeretnénk használni?!

Néhány gondolat, kérdés, ami felmerülhet a kanapé vásárlása előtt... Nyilván vannak adott, meg nem változtatható tényezők: mekkora a helye, és mennyit tudunk rá költeni. A funkció, szín ésatöbbi az már szubjektívebb, könnyebben tudunk rajta változtatni. Minden elképzelésre van lehetőség a Horizont Bútornál.


A méretezés

A két fős kanapétól egészen a 4-8 fős U alakú bútorokig nagyon sokféle méret létezik a piacon. Egy nagyobb nappaliban elférhet könnyen egy 8 fős is, míg egy kisebb szobában már ez nyilvánvalóan bajos. Ha be is fér az adott bútor, de lehet olyan túlzsúfoltságot okoz, ami már zavaró lehet és ezért nem szerencsés 100%-osan a teret kitölteni. Szerencsére sok kanapéból készül kisebb és nagyobb kiadás is.


Az elhelyezése

Akárhova tehetjük: ne csak nappaliban gondolkozzunk! Hiszen a gyerekszobában, vagy egy nagyobb étkező egyik üres sarkába is lehet rakni egy oda illő darabot. A kerti kanapék pedig sokkal hangulatosabbak, mint az unalmas műanyag székek.

A szín meghatározása

Nincs határ ma már. Számtalan anyag és színválaszték áll rendelkezésre. Természetesen az eladóink segítenek az anyagot és a színt összepárosítani, hiszen nem minden anyagnak áll jól minden szín a bútorok esetében.

A mire lesz jó, mire szeretnénk használni kérdés

Egy több funkció, praktikus darab, vagy reprezentatív full bőr kanapé lenne a megfelelő? Esetlegesen olyan, amit rendszeresen vendégágynak is tudunk használni?! Mindig gondoljuk át ezeket a kérdéseket is. Szivacsos, rugós lenne az alvó felülete? Vannak-e gyerekek, akik összecsokizzák, majszolják? Tehát mennyire könnyen takarítható?

Bízunk benne, hogy sikeresen megtalálja álmai kanapéját, ülőgarnitúráját. A Horizont Bútor segít ebben! Már 1997 óta...