Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Sikeres bútorvásárlás

Mi kell ahhoz, hogy a bútorvásárlás könnyedén menjen és eredményesen végződjön? A Horizont Bútornál 1997 óta keressük a választ.

Nagyon sok tényezőn múlik, hogy egy bútorvásárlási körút hogyan végződik, illetve, hogy sikerrel, jó szájízzel tudunk az egész történetre gondolni. 

Megbízhatóság: Fontos szempont, hogy csak megbízható, régi és ismert boltot válasszunk, mert a nagyobb bútorüzletek érzékenyebbek a hírnevükre, mint azok, akik csak gyorsan, "projektszerűen" szeretnének meggazdagodni. Sok cég próbált már gyorsan meggazdagodni a bútorbolt, de csak azoknak sikerült, akik igazán pofátlanul becsapják a vevőket...

Tájékozódás: nézzünk szét más bútorüzletekben, legyünk képben! De ne csak a választékban és árakban, hanem a bútorok anyagait, némi gyártástechnológiát illetően is.  Könnyebben tudunk választani, ha ismerjük az egyes anyagok tulajdonságait. Például ég és föld egy plüss kárpit és egy valódi bőr. Nemcsak árban, hanem az anyag viselkedésében is.

Döntés: Amihez szükséges a saját házunk, a szoba, a konyha mérete. Tudjunk aztán dönteni. Nagyon sok olyan érdeklődővel találkoztunk, akik tépelődnek és vacilálnak sokat... dönteni is tudni kell!

Anyagiak: Magyarországon a legdöntőbb szempont a pénz. Ez van, sajnos. De nagyon fontos, hogy ne áldozzunk be mindent a pénzügyek oltárán.

A minőség: általában ár-érték arányban változó. Minél többet vagyunk hajlandóak fizetni egy bútorért, annál minőségibb lesz. A kompromisszumos megoldásnak azt tekintjük, hogy funkciókat hagyunk el, hogy a minőség megmaradjon. Sokféle bútornál ezt nem lehet megtenni, de döntően meg lehet.

A sikeres vásárláshoz sok minden szükséges, például türelem és elszántság is. A Horizont Bútor személyzete igyekszik minden esetben 100%-ot adni, ezért forduljon bizalommal hozzánk!