Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

A bútorvásárlás a Horizont Bútornál

Webshop ugyan nem vagyunk, de mi is követjük a legújabb trendeket, így mindenféle stílusú bútort megtalál nálunk. Azonban óvaintünk a látatlanban történú bútorvásárlástól. Nagyon egyszerű: van, amit nem lehet megrendelni, mert pofáraesés lesz a vége a házhozszállításnak.

A Horizont Bútor 1997 óta igyekszik kielégíteni a vásárlók, érdeklődők igényeit bútorok terén. Mindig jelen voltak persze a klasszikus, "konzervatív" darabok ugyanúgy, mint a legmodernebb stílust képviselők is. Azonban az internetes-vásárlás igényét nem fogjuk kielégíteni, mert véleményünk szerint nem lehet bútort csak személyesen vásárolni.

A kanapéra, ülőgarnitúrára rá kell ülni, meg kell tapintani az anyagát. Fel kell nyitni, hallani kell, ahogy kattan. A franciaágyat is körbe kell járni, rá kell feküdni, meg kell nézni a matrac-szivacs minőségét, az ágyneműtartót. A szekrénysorokat is ugyanúgy élőben kell tanulmányozni, hiszen számos funkció, minőségbeli elképzelés nem jelenik meg fotón. A bútorvásárlás egyszerűen ilyen, ahogy az autóvásárlás is.

A méret a legegyszerűbb része a történetnek. Az le kell mérni és kész. Azonban minden más már problémásabb lenne interneten. Gondoljunk csak abba bele, hogy egy magazinfotó teljesen máshogy mutat, mint egy élő, saját szemünkkel megcsodálható bútor.

Ráadásul a személyes benyomások is sokat segítenek. Beszélgetések az eladókkal, a helynek a légköre, a többi kiállított bútor, a többi vásárló kommunikációja. Mind-mind hozzájárulhat a sikeres vásárláshoz, vagy egy csaló bolt lebukásához. Fontosak a visszajelzések: nézzünk szét az interneten a cégről alkotott véleménye között! Nem érhet minket meglepetés.

Próbáljunk józan ésszel gondolkozni :) Köszönjük a támogatásukat!