Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Őszi készletfeltöltés a bútorüzleteinkben

Bútorüzletünk Dunaújvárosban, Kaposváron, Dombóváron, Szekszárdon és Komlón is megtalálható egy-egy különálló bútorbolttal, de mindegyikre jellemző, hogy az őszi szezonra feltöltik bútorkészleteiket.

Fontos szempont, hogy mindig naprakészek legyünk a bútorvásárlók kiszolgálásában. Az ősszel sokan keresnek bútorokat, a kinti munkákról a benti környezetre tevődik át a hangsúly. Ezért mi is felkészülünk ezekre az eseményekre. Honlapunkon látható számos akciós és új termék, akár a konyhabútoroknál, akár a kárpitos bútoroknál (kanapé, ülőgarnitúra ésatöbbi), ezekből is kiállítási darabokat is beállítottunk. 

A Horizont Bútor üzletei fogadják azonnal a kérdéseket és megkereséseket, nincsen központi elérhetőségünk, hogy naprakész információkkal tudjunk szolgálni, azonnal a helyszíni üzletből. Ezért kérjük, hogy az Önhöz legközelebb eső üzletben érdeklődjön a készletről, akciókról és minden egyéb információról. Kollegáink felkészültek a bútorok kapcsán, hiszen a legtöbbjükkel 1997, az alapítás óta együtt dolgozunk.