Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

MIÉRT VÁLASSZA A HORIZONT BÚTORT 2016-BAN IS?

MIÉRT VÁLASSZA A HORIZONT BÚTORT 2016-BAN IS?

A vidéki régiókban nem megszokott, hogy egy folyamatosan frissülő honlapon adjunk tájékoztatást a cégünkről, és ezen a honlapon nyomon lehessen követni a bútorokat is, tehát nemcsak fizikai bolttal rendelkezünk, hanem a boltokról szóló, profi weboldalról. Felismertük, hogy az online, virtuális világ elengedhetetlen az értékesítésben. Ez a világ trendje: a vevő kényelmesen, otthonról szeretne tájékozódni a termékekről, az árakról, a boltokról. Ezért lesz hamarosan új honlapunk ;)

Fontos, hogy törekszünk továbbra is arra, hogy a vevők legnagyobb megelégedésére dolgozzunk: mind a kiszolgálás minőségében, mind az esetleges garanciális ügyekben. Sok pozitív visszajelzést kapunk, nagyon ritkák a negatívak szerencsére, de minden esetben maximális körültekintéssel járunk el.

A legnagyobb kihívások egyike, hogy a termékkínálatunkat tudjuk bővíteni és kiszolgálni mind a klasszikus darabokat kedvelők, mind az újabb vonulatokat keresők igényeit is. Nehéz sokszor tartani a lépést, hiszen új formákról, új anyagokról van szó, és nemcsak azt kell elérnünk, hogy ezek minél előbb kaphatóak legyenek nálunk, hanem arról is szó van, hogy nem mindig jó a még ki nem forrott technológiát, új anyagot árusítani. Nehéz eldönteni, hogy mivel járunk a legjobban.

A bútoraink széles választékban, garanciálisan kaphatóak. Nem kapkodunk, hanem lassan építkezünk, tégláról téglára építjük üzletünket. Reméljük, hogy minden hozzánk látogató, legyen szó akár virtuális látogatásról, akár bolti megtekintésről, mindenki pozitívan távozik.

A célunk 2016-ra, hogy a profizmusunkat maximalizáljuk, az online tevékenységünket is fokozzuk, de ne hagyjuk el a korábbi, hagyományos reklámtevékenységeinket se...