Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

ITT AZ ÚJÉV, ITT A SZÁMADÁS IDEJE

ITT AZ ÚJÉV, ITT A SZÁMADÁS IDEJE

A HorizontButor.com köszöni mindenkinek az egész éves támogatását: először is köszönjük a vásárlóknak, hogy megbíztak bennünk, minket választottak és ezáltal tovább tudunk működni. Köszönjük minden kedves érdeklődőnek, de akár csak látogatónak is a figyelmet.

Köszönjük a sok-sok visszajelzést, legyen az pozitív, vagy éppen negatív (hála Istennek utóbbiból van kevesebb), és hogy ezáltal tudtunk fejlődni. 
Amit megjelöltünk irányt, azt tartottuk: egyre professzionálisabban, egyre több bútort tudunk értékesíteni elsősorban a vevők megelégedésére. A legfőbb mutatót azt tartjuk, hogy a vásárlóink mennyire elégedettek. Persze, a mennyiségre is törekszünk, hiszen mi is kereskedés vagyunk, de a minőségre is adunk.

Túléltünk gazdasági válságokat, sőt, erősödni is tudtunk ezekben. Az interneten jobban vagyunk jelen, ami azért fontos, mert teljesen hagyományos üzleti modellel kezdtük, azonban felismertük, hogy ami nincs az interneten nem létezik. Büszkék vagyunk arra, hogy a Facebook-oldalunk úgy duzzadt ilyen szép nagyra, hogy nem költöttünk rá pénzt, hanem az emberek maguktól kezdtek el minket követni. Ez is egy komoly siker.

2016-ban folytatjuk! Új honlap, új bútorok, azonban a jeligénk marad, miszerint Garantált minőség - olcsón.
Boldog Új Évet Kívánunk!