Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Forradalmi bútorvásárlás?!

A forradalom valami nagy erejű változást jelöl az addig megszokotthoz. Vajon beszélhetünk-e ilyenről a bútorvásárlás kapcsán is, hiszen köztudomású, hogy az interneten bonyolított vásárlások száma folyamatosan növekszik... A Horizont Bútor viszont nem webshop.

Véleményünk az, hogy nem hiszünk abban, hogy mindent el lehet adni az interneten. Miért nem? A virtuális világban nem tudjuk kipróbálni, körbejárni, nem látjuk térben stb. A bútorok esetén fontos még az anyagválasztás is. Ez jelenleg kivitelezhetetlen egy virtuális bútorvásárláskor.

Van fotó, hát persze... A képeket lehet retusálni, de egy eredeti fotó is csalós. Élőben kell látni a kiválasztott bútorunkat! Minden bútorfajtának van kényelmi funkciója, így ki kell próbálni, rá kell ülni, vagy éppen feküdni.

De nagyon nagy előnye van az internetes világnak, és ezért is van nekünk is honlapunk: egy átfogó képet kap a kínálatunkról, előzetesen fel tud magának jegyezni olyan bútorokat, amik tetszenek, tájékoztatjuk a méretekről ésatöbbi. Valamilyen szinten tehát nem tagadjuk ezt a fajta forradalmat. Otthonról, kényelmesen, az egész család fel tudja mérni a kínálatot. Meg tudja nézni a fotókat, árakat, és pár perc alatt több bútorüzletben is "jár". Eleve ki tudja szűrni a neki abszolút nem tetsző kereskedéseket. 

Reméljük hamarosan látogatónk, illetve vásárlónk között tudhatjuk Önt is! A Horizont Bútor 20 éves garanciális minősége biztosíték a sikeres vásárlásra.