Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

A Horizont Bútor 20 éve

Ritkaságnak számít Magyarországon, hogy egy ilyen múltú cég a piacon maradjon. Bútorüzletként üzemelve pedig kuriózumnak számít. Ennek ellenére nem veszítettük el lendületünket és a bútorvásárlási trendeket ugyanúgy követjük, mint a technológiai és piaci kihívásokra is reagálunk.

Egy bolttal kezdődött, aztán hamar nyílt a többi bútorüzletünk. Klasszikus családi vállalkozásként működünk, így az üzletvezetéstől, beszerzésig, az eladásokon át minden a szívügyünk. Büszkék vagyunk arra, hogy közben felnőtt egy olyan generáció, amelyik a tőlünk vásárolt gyerekbútorokon ugrált, most pedig velünk rendezik be a házukat. A 20 év alatt számos család lakberendezésében segítettük. 

Kezdetektől fogva arra törekedtünk, hogy minden stílust és mindenki pénztárcájának megfelelő igényt ki tudjunk elégíteni. Szerintünk sikerült. A legnagyobb előnyünk ebben rejlik: kompletten be lehet tőlünk rendezni egy házat és igen változatos stílusban, formában.

A bútorgyártás fejlődésével is sikeresen tartottuk a lépést. Furcsa is lenne, ha a 20 évvel ezelőtti bútorokat, azoknak a megoldásait tartalmazó bútorokat árulnánk. Nem adnánk el sok bútort 2017-ben 1997-es bútorokkal :)

A legnagyobb öröm és siker az Önök kitartása és támogatása! Köszönjük!