Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Sajnos vannak átverések, a bútoráruházaknál is :(

A magyar társadalom igen beszédes lenyomata, hogy nem találni olyan szegmensét az iparnak, kereskedelemnek, és gyakorlatilag az élet semmilyen ágazatában, ahol ne lennének átverések, hazugságok. Sajnos bútorvásárláskor is érhet minket "meglepetés".

A leggyakoribb átveréseket szedtük össze, amiket Önök, a vásárlóink és érdeklődőink osztottak meg velünk. Ezeket a történeteket a valóság írta.

Nagyon gyakori, hogy nem létező bútorokkal, termékekkel hirdetik magukat a különböző bútoráruházak, hogy becsalogassák az érdeklődöket magukhoz. Ha ilyet tapasztalunk, akkor forduljunk ki, bár előfordulhat, csak ezzel a "bocsánatos" technikával élnek, más átverés nem lesz... semmiképpen sem egy bizalmi alap.

A súlyosabb átverések az árképzésnél indulnak: kihozzák a bútort, de félreértésre hivatkozva 1-5 ezer forinttal drágább összeg szerepel rajta. Nem volt pont ugyanolyan, ez kicsit más. Drágább franciaágy matrac volt csak hozzá, jobb az anyaga stb... Ki vitetné vissza? Van, aki igen, de nagyon sokan inkább megtartják a bútort a "minimális" többletkiadással.

A legtöbb átverés azonban tapasztalataink szerint a kiállított és a végén kihozott bútor közötti minőségben jelentkezik. A kiállított bútorban minden szempontból benne van minden, strapabíró, valódi fa, az illesztések tökéletesek, minden egyben van. A kihozott kanapé, franciaágy, szekrénysor pedig óriási, negatív minőségi különbséggel bír. Sokan persze észre sem veszik ezt az átverést, hiszen a megrendelés és kiszállítás között eltelhet akár egy hónap is, és ki emlékszik arra, hogy milyen anyagokkal és hogyan volt megoldva a bútornak az egyes részei? Leginkább a nem látható részeken spórolnak amúgy...

Az 1997 óta működő Horizont Bútor önmagában garancia arra, hogy mi nem trükközünk, nem verjük át a nálunk vásárlókat. Nem játszunk a "márkanevünkkel".