Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Hogyan válasszunk jó kanapét?

A kérdés persze igencsak nehéz, mert mindenkinek más-más szempont a fontos, azonban az biztos, hogy van néhány tippünk, hogy a kanapé és ülőgarnitúravásárlást megkönnyítsük!

Ár és minőség kérdése: talán ez a legfontosabb. Olcsó húsnak híg a levele, olcsó kanapénak nem jó szövete. Minél olcsóbban szeretnénk megúszni a bútorvásárlást, annál rövidebb ideig oldjuk neg a problémát, ráadásul arra a rövid időre is kompromisszumokat kötünk. A lényeg, hogy meg kell találnunk az ár-érték arányban legjobb megérő ülőgarnitúrát. Magyarországon vagyunk, magyar fizetésből mindent nehéz, de a Horizont Bútor kínálata figyelembe veszi ezt a tényezőt is.

Anyaga: minél könnyebben lehessen tisztítani és időtálló is legyen. Könnyen rávághatjuk, hogy akkor bőr, csak éppen annak az ára is húzós és nem is mindenki szereti. Van sokféle és fajta. Eladóink segítenek kiválasztani minden esetben az Önnek legmegfelelőbbet.

Méret: ez az, amin nem lehet változtatni, ez adott. Érdemes nem pont akkorát venni, hanem valamennyivel kisebbet venni. 

Funkció: ágyazható kanapé, vagy sima? Milyen legyen a formája stb. ez már mind-mind egyéni és másabb szempont.

És akkor jöjjenek azok a szempontok, amik nem a kanapéhoz, ülőgarnitúrához, hanem az adott bolthoz köthetőek. 

Érdemes utánanézni az adott bútoráruház véleményezésének, különböző értékelésének. Sok esetben már az internetről kiderül, hogy egy csalóbandáról van szó. 

Fontos még, hogy mennyi idő alatt teljesítik a megrendelést? Nem baj, ha nincs minden raktáron (nálunk sincs, hiszen akkor minden városban egy hatalmas csarnokot kellene bérelnünk), de a szállítási időben megbízhatóak legyenek. A kiszállításkor se legyen semmilyen átverés.