Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Szekrénysorok fejlődése

Hosszú ideig a nappalik képét olyan szekrénysorok uralták, amik egybefüggően, a szekrénysorok részei egymástól elválaszthatatlanul álltak egymás mellett, mint egy nagy tömb. Ez a hatás aztán könnyen nagyon nyomasztó lehet. Egy nagy monolitként emelkedett az egész szoba fölé. Azonban a korszerű nappali szekrények is sokkal inkább a hangulatosságra, könnyedségre mennek rá, és a nappalikban is megjelent a szekrénysorok új generációja, amik már csak nevükben “sorok”.

Az a jellemző a legújabb bútorokra, hogy nem kimondottan azzal a céllal készültek, hogy ebben tároljunk mindenféle holmit a ruháktól kezdve a mindenféle kiegészítőkig, hanem csak minimálisan pakolhatóak, de cserébe szellősebben vannak elhelyezve, kvázi “robbantott” formát képviselnek, nem összefüggően követik egymást a szekrény részei.

Ez a fajta elrendezés lehetővé teszi, hogy a nappali jóval tágasabb hatása megmaradjon. Persze, egy eleve nagyobb szobában egy klasszikus szekrénysor sem “nehezedik” rá a térre, de ezekben is jobban néz ki egy modern szekrénysor. Még egy nagy előnyük van ezeknek a nappali szekrényeknek: mivel jóval kevesebb anyagból ki lehet hozni, így az áruk is jóval kedvezőbb.

A Horizont Bútornál igyekszünk korszerű, jól kinéző bútorokat kínálatunkban tartani, amik ugyanúgy betöltik a funkciójukat, mint a hagyományos szekrénysorok. Pakolni pedig nem ezekbe, hanem a gardróbba kell és nem feltétlenül a nappaliban lévő bútorokba.