Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Szekrénysor százezer forint alatt? Nálunk lehetséges!

A lélektani határ sokaknak százezer forint. Efelett már egy "vagyonba kerül" az adott bútor. Mi gondoltunk rájuk is, és minden bútorkategóriában talál százezer forint alatt terméket.

Most konkrétan nézzük a szekrénysorokat! A kínálatunkban nagyon sok féle bútor van, hiszen az is célkitűzésünk, hogy minden stílust, korosztályt megszólítsunk. Árképzésünk is ennek megfelelő, ezért tud venni százezer forint alatt komplett, nappaliba való szekrénysort.

E-260 tanulósorral indulunk, ami 61.600 FT. Ez igazából egy fiatalos, tini gyerekbútor. Komolysága magában hordozza, hogy 18 éven felettieknek is kedvelt darabja. 

Ami már komolyabb, az a BMI-202 72.000 Ft-ért. Összesen 11 szekrénysorunk van 100.000 FT alatt. Legyen szó fiatalosabb, modernebb, vagy éppen klaszikusabb darabokról: megtalálja azokat!

A többi, százezer forinti szekrénysorunkat is érdemes megnézni. Pár tízezer forintért lehet, hogy olyat talál, ami ár-érték arányban verhetetlen. Egyébként is igaz, hogy lehet "drágának" tűnik egy bútor, de ha megnézi a kínálatot máshol, akkor rájön, hogy a mi áraink nincsenek elrugaszkodva, sőt... Mi a sűrű fillér jobb, mint a ritka forint elvét követjük, így nem akarunk egy bútor eladásán meggazdagodni, hanem sokkal inkább hosszútávra tervezünk.