Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Rend és kényelem uralkodjon a házában!

Biztosan járt már olyan házban, lakásban, ahol megállapította, hogy a kényelmes, új, korszerű bútorok dobják így fel a szobákat, és hogy sajnos nem engedheti meg magának, hogy  régi bútorokat lecserélje újra... Ennél azért többről van szó!

Nézzük meg alaposan az okokat, hogy miért érezzük magunkat jól egy házban? Biztosan az az oka, hogy egy bútoráruházból megvásároljuk a legmodernebb, legtrendibb bútorokat és elhelyezzük őket, vagy más szempont is? 

Természetesen nagyon fontosak a jól kinéző, ápolt, nem ütött-kopott bútorok megléte is. Nem kell feltétlenül új bútorokra gondolni, de az ápolásuk, javításuk, karbantartásuk már fontos lehet.

Azonban van két sokkal fontosabb szempont is: harmónia és rend. Biztosan éreztük már, hogy egy kiadós rendtétel után milyen jól esik végignézni a szobán. Próbáljuk ezt a rendet tartani. Sokkal inkább lesz a lakásunknak otthonos hangulata.

Törekedjünk a harmónia megtalálására is. Mind a bútorok színe és anyaga, mind az egyéb berendezési tárgyak passzoljanak egymáshoz. Figyeljünk az arányokra, stílusokra, az érzésre.

Játsszunk! Ha valami nem tetszik nekünk, akkor változtassunk. Hol néz ki jobban? Toljuk arrébb, tegyük át a másik oldalra. Több variációt is nézzünk meg! Ha kell, minimális változtatások eszközölhetünk, amik talán még vállalható költségekkel járnak: egy új szőnyeg, egy kifestés még beleférhet a büdzsébe.

A lényeg, hogy igényesek legyünk saját környezetünkkel szemben: nem feltétlenül kell új bútorokat vásárolnunk a szép összhatás elérése érdekében, de a minimális idő és pénz ráfordítás elengedhetetlen.