Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Levelesládánkból a Horizont Bútorról

Sok visszajelzést kapunk, amikből most párat idéznénk. Szerencsére a legtöbb visszajelzés teljesen pozitív, kevés a negatívum. Természetesen minden levélnek örülünk, még akkor is, ha esetlegesen úgy véljük, hogy nem az ügyfélnek van igaza, mert abból is látszik, hogy valami nem jó: vagy a kommunikáció, vagy az ügymenet, vagy bármi tőlünk független körülmény, amire oda kell figyelnünk. Bútoráruházként figyelünk arra, hogy mindenki elégedett távozzon, és lakását, házát a lehető legjobban tudja berendezni.

Ági írja:

"Sziasztok! A környékünkön több bútorüzlet is van, mindegyiket végigjártam már, de valamiért Ti voltatok azok, akiket majdnem utoljára kerestem fel. De nem csalódtam, azóta nem is járok máshova. A család többi tagjának is ajánlottalak Titeket! A fiamék most költöznek külön, az ő házukat is Horizont Bútorból fogjuk berendezni."

Tibor levele: 

"Nagyon pozitívan csalódtam az üzletben, ugyanis olyan asztalt sikerült vennünk, aminek az élfóliája igen hamar lejött egy helyen. Az üzletben azonnal visszavették, kicserélték és elnézést kértek. Ritka az ilyen gyors és rendes ügymenet! Csak így tovább!"

Klára üzenete: 

"Kedves Üzlet!

Két éve vettem tőletek egy ülőgarnitúra szettet. Nagyon bevált, nagyon jó. Azóta ismerősök közül legalább még 3-an vettek ugyanilyet maguknak, annyira megtetszett nekik nálunk. Remélem még sokáig jó lesz ez a bútor. Kérdésem az lenne, hogy mindegyik bútorotok ilyen jó minőségű? Mert most vennénk egy konyhabútort! (....)"

A válaszunk erre az, hogy mivel kereskedés vagyunk, így nem minden bútorunk minősége egyforma, de természetesen törekszünk arra, hogy a lehető legtartósabb gyártóktól vásároljunk. Amikor minőségbeli probléma van, akkor az főleg egy új beszállítónál jelentkezik, akit még mi sem ismerünk annyira... Általában, a rég bevált bútorainknál tudjuk, hogy nincs velük gond. Hiba persze előfordulhat, ezért is van nálunk garancia.