Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

A családi fészkek - Étkezők, asztalok és konyhák

A bútorvásárlás legcsaládiasabb része talán az étkezők, a székek és konyhabútorok. Ugyanis gondoljunk bele: ezen bútoroknál zajlik a családi élet legjava. A magyarok étkezőasztalnál beszélik meg a legtöbb témát, családi tennivalókat és a napi tennivalókat. Nem mindegy, hogy mennyire vannak ezek a bútorok harmóniában a lakással, milyen színűek és persze mennyire komfortosak. Kaposváron, Dunaújvárosban, Komlón, Szekszárdon és Dombóváron tudjuk a Horizont Bútor bútorboltjaiban ezeket a szempontokat! Jöjjenek és vásároljanak nálunk ;)

Mindegyik bútorunk, így a konyhák is különböző méretben, kivitelben, stílusban és árban érhetőek el. Vannak, amelyek főleg a fiatalok kedvencei, de vannak, amelyek a kedvező árukkal hatnak csábítóan. Kiváló ár-érték arányban válogat az egész család kedvére. Kérjük, nézzék át a honlapunk ide vonatkozó kategóriát! Baloldali sávban találhatóak az akciós, blokk, modern, klasszikus konyhák, ahogy természetesen az étkezőket is megtalálja!

Komplett étkezők vásárlására is van lehetőség: asztallal és székekkel együtt. Jöjjön és nézzen szét minálunk! A Horizont Bútor bútorboltjaiban nem csalódhat ;) 1997 óta bizonyítunk...