Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

A -10% akció márciusban is folytatódik

Egyes kiállított gardróbokra és szekrénysorokra továbbra is vonatkozik a -10%-os akció. Kiváló minőségű gardróbszekrények és nappali szekrénysorok várják Önöket Kaposváron, Dunaújvárosban, Komlón, Szekszárdon és Dombóváron! A koronavírus miatti lezárások miatt érdeklődjenek telefonon!

Gardróbjainkról kevés szó esett eddig, pedig különböző színekben, méretekben és kivitelben kaphatóak. Népszerűek is, hiszen mindenki megtalálja a neki valót. Van sima, tükrös, különböző természetes színekben, illetve mintásakban is elérhetőek. Jöjjenek és nézzék meg őket! Fiataloknak, idősebbeknek egyaránt találunk közösen megfelelő gardróbot.

A szekrények, szekrénysorok, gardróbok tartósságára, kivitelezésére sincs probléma. Ezek kiváló darabok, melyekkel csak nyerhet. Ár-érték arányban is felveszik a bútoraink a versenyt. Bútorüzleteink semmiben sincsenek elmaradva, talán egy valamiben: az árakban! Ott próbálunk mindig "lemaradni", és nem árat emelni azonnal, próbáljuk "mesterségesen" alacsonyan tartani az árakat, mert érezzük mi is az inflációt... 

Keresse a Horizont Bútor üzleteit - így a járvány alatt telefonon tudunk egyeztetni, amikor zárva kell lennie az üzleteinknek. Köszönjük türelmüket!