Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Bútorüzleteink öt városban is

A Horizont Bútor öt településen van jelen Dél-Dunántúlon. Várjuk Önöket sok-sok szeretettel! Felkészült eladóink segítenek kiválasztani a leginkább megfelelő bútorokat. Akár a teljes lakását is be tudja velünk rendezni, hiszen széles bútorválasztékkal rendelkezünk. Ezek a bútorok nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában versenyképes termékek. Áruk és minőségük is kiváló, tehát ár-érték arányban a legjobbak vagyunk. 

1997 óta vagyunk a bútorkereskedelemben, és büszkén állíthatjuk, hogy a térségben meghatározóak vagyunk, ahol jelen vagyunk. Kiváló kapcsolatot ápolunk a nagykereskedőkkel, gyártókkal, hiszen a 24 éves múlt önmagáért beszél. Korrektség, biztos, stabil jövőkép jellemez minket. A 2020-as év nehézségeit is túléltük és innentől csak erősödni fogunk! 

Nézzenek szét a honlapunkon, a www.horizontbutor.com-on. Oldalsó kategóriába rendeztük a bútorokat. Konyhabútorok, szekrénysorok, kanapék, sarokgarnitúrák stb. Mindenképpen az adott üzletbe legyen szíves telefonálni, amely Önhöz legközelebb van!