Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

-10% egyes szekrénysorokra 2021. február 28-áig

2021. február 28-áig számos szekrénysorunk és gardróbunk 10%-os kedvezménnyel vásárolható meg! Felsoroljuk ezeket, illetve böngésszen a honlapunkon is, a szekrénysorok menüpont alatt.

Az akciónknak hála, a Horizont Bútor nagyon sok bútorát 10%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg, ami egy nagyobb szekrénysor és gardrób esetében akár 10.000 Ft nagyságrendű kedvezményt jelent. A bútorok kiválóak, lapraszerelten érkeznek Önhöz, de nagyon tartósak. A gyártók a legmodernebb anyagból készítik el ezeket a bútorokat.

Szekrénysorok és gardróbok között találhatóak klasszikusak, modern stílusúak, és persze a legkisebbtől a legnagyobbakig terjed a választékunk. Fontos, hogy az adott üzleteink valamelyikébe (Kaposvár, Dunaújváros, Komló, Dombóvár és Szekszárd) jöjjön el, kérje eladónk segítségét.

Ezzel a kis akcióval szeretnénk segíteni, hogy olcsóbban juthasson mindenki kiváló minőségű bútorokhoz. Ez a járványügyi intézkedés nehéz helyzetbe sodort mindenkit, össze kell fognia a bútorkereskedőknek a bútort vásárolni akarókkal.