Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

2021-ben is válassza a Horizont Bútort! BÚÉK!

Kedves Vásárlóinknak, érdeklődőinknek, látogatóinknak ezúton kívánunk boldog újévet! A Horizont Bútor bútorbolt hálózatnak sem volt könnyű a 2020-as év, ezért is köszönjük azt a sok bizalmat, amivel megtiszteltek minket az évben.

2020-ban volt, hogy kénytelenek voltunk mi is bezárni, mint minden kereskedés, ami nem élelmiszert, gyógyszert árul. Ekkor kipróbáltuk, hogy kvázi "webshopként" működjünk, telefonon vettünk fel megrendeléseket, de éreztük, hogy ez nem az igazi. Igény volt megnézni a bútort, személyesen is találkozni, és ez megerősített minket abban, hogy maradjunk rendes bútorüzlet.

Másik probléma, amivel szembesültünk a külföldi importok lassabb, akadozó megérkezése, de mostanra helyreállt ez is. A harmadik tényező a szokásos árdrágulás, hogy az alapanyagok árának változása, a munkabérek emelkedése és még sorolhatnánk, megjelenik a bútorok árképzésében is, ezért mi is árakat vagyunk kénytelenek emelni még úgyis, hogy sokszor a haszonkulcson is faragunk.

Bizakodóak vagyunk 2021-et illetően: látjuk, hogy van jövőnk. 1997 óta létezünk, töretlenül fejlődünk és gyarapszunk! Tartsanak velünk idén is bizalommal. Igyekszünk a bútorkészletünket naprakészen tartani, az árképzést barátságosan kialakítani és kiváló bútorokat árusítani úgy, hogy mindenki megtalálja magára számára a legjobbat.