Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Forradalom a bútorvásárlásban!?

A forradalom mindig valami nagy erejű változást jelöl az addig megszokotthoz. Vajon beszélhetünk-e ilyenről a bútorvásárlás kapcsán, miközben tudjuk jól, hogy az internetes kereskedelem egyre csak nő és nő. A koronavírus hozta járványhelyzet újabb lendületet adott az online kereskedelemnek. A bútorokat is meg lehet venni ugyanúgy online is?

Leszögezzük és ezzel mintegy korán le is lőjük a következtetésünket, hogy nem hiszünk abban, hogy az interneten, mintegy a virtuális világban eladható lenne egy bútor jószívvel és ugyanúgy. Miért nem? Egyrészt a bútorokat látni kell. A fotókat lehet retusálni, de a retusálatlan fotó is csalóka. Élőben kell látni a bútort! Illetőleg a legtöbb bútorfajtának kényelmi funkciója is van, így ki kell próbálni, rá kell ülni, vagy éppen feküdni.

Élőben tehát az igazi. Olyan vevő is van persze, aki nem akar eljönni, de mindenképpen szeretne vásárolni. Ővele telefonon tudunk egyeztetni, de láthatatlan nehezen fogunk tudni vele egyeztetni, mindenképpen személyesen: ha nincs is az adott bútor raktáron, akkor is meg tudja nézni a gyártó egyéb terméket, az anyagminőséget, a funkciókat stb.

De nagyon nagy előnye van az internetes világnak, és ezért is van nekünk is honlapunk. Valamilyen szinten tehát nem tagadjuk ezt a fajta forradalmat. Otthonról, kényelmesen, az egész család fel tudja mérni a kínálatot. Meg tudja nézni a fotókat, árakat, és pár perc alatt több bútorüzletben is "jár". Eleve ki tudja szűrni a neki abszolút nem tetsző kereskedéseket.

Reméljük hamarosan látogatónk, illetve vásárlónk között tudhatjuk Önt is!