Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Fontos az alvás minősége - Franciaágyainkról

Átlagban az életünk harmadát alvással töltjük, ezért nem mindegy, hogy azt hol és milyen közegben tesszük. Természetesen nemcsak az ágy, hanem minden más is fontos. Maga a csend, a fények, a levegő minősége. Mi főleg a franciaágyra és a matracra koncentrálunk.

A franciaágyainkat ketté is választhatjuk: vannak csak ágykereteink, ágyrácsosan, amelyekbe a vásárlónak kell külön matracot vásárolnia, és vannak azok az ágyaink, amelyek fix matraccal vannak szerelve. Mindegyiknek van előnye és hátránya.

Az ágykereteknek (melyek már 60.000 Ft-tól vannak a Horizont Bútor kínálatában) a legnagyobb előnye, hogy magunk veszünk bele matracot, olyan keménységgel és sűrűséggel, amilyet szeretnénk. Természetesen ebben is tudunk segíteni. A matracválasztás ebben az esetben nagyon fontos, hiszen azon alszunk.

A komplett franciaágyaink vonatkozásában pedig rugós, acélrugós, zsákrugós stb. vannak fixen matracok. Megspóroljuk a keresgélést, kompletten kapunk egy ágyat. Érdemes előtte kipróbálni a boltban. 

A franciaágyunk minősége nagyon fontos, hiszen az alvás minősége döntő lehet az életünkben: hiába alszunk 7-8 órát, ha az nem megfelelő. Ingerültek, zaklatottak, vagy éppen depressziósak lehetünk. Aludjuk ki magunkat jól! 

Kérje eladóink segítségét a franciaágy választásban. Kaposváron, Dunaújvárosban, Komlón, Kaposváron és Szekszárdon is van már Horizont Bútor üzlet.