Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

A Horizont Bútornál visszatért az élet

Május 4-ével hozzánk is lehet jönni a teljes nyitvatartási időben! Persze, a kellő óvintézkedéseket tegyük meg: maszk viselése kötelező, kesztyű csak ajánlott. Mi is fokozottan figyelünk a higiénikus körülményekre, így üzleteinkben rendszeresen takarítunk és fertőtlenítünk. Várjuk bútorboltjainkban!

Vidéken a kijárási korlátozások feloldásával mi is visszatértünk a rendes kerékvágásba, már amennyire ez lehetséges. Viszont nagyon sok területen még nem történtek meg a 2020-as árváltozások, így gyakorlatilag a 2019-es árakon tudnak tőlünk vásárolni! 

Kaposváron, Dunaújvárosban, Komlón, Szekszárdon és Dombóváron is várjuk a kedves bútorvásárlókat nagy-nagy szeretettel és oda figyeléssel! Szeretnénk, ha az 1997 óta tartó küldetésünk még hosszú-hosszú évtizedekig folytatható lenne, ezért törekszünk a stabilitásra. Büszkeséggel tölt el minket, hogy bútorboltunk ebben a nehéz gazdasági helyzetben is helytállt, nem mentünk tönkre, nem kellett bezárnunk. Ez Önöknek, érdeklődnek és vásárlóknak köszönhető, akik megtisztelnek minket a bizalmukkal! Köszönjük!