Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

A bőr ülőgarnitúra nem megy ki soha a divatból!

A Horizont Bútor kínálatában is vannak bőrkanapék, bőrbútorok, amik időtállóak, mivel a klasszikus stílus nem megy ki a divatból.

Kiemelten fontos, hogy kellően válasszuk ki a bútorokat, berendezési tárgyakat. Ez abban az esetben is érvényes, ha mondjuk a nappali berendezéséről, vagy átrendezéséről, felújításáról van szó.

Ebben a szobánkban az egyik legfontosabb bútordarab az ülőgarnitúra, a kanapé. Itt gyűlik össze rendszeresen a család a közös beszélgetésekhez, filmnézésekhez, illetve a vendégeinket is itt fogadjuk. A bőr anyagú ülőgarnitúra, kanapé kiváló választás azoknak, akik arra törekszenek, hogy a lakásuk rendezett, esztétikus képet adjon a külvilágnak.

A bőr nagyon régi alapanyagnak számít a bútorkészítésben, hiszen már sok évvel ezelőtt is megjelentek az ebből készülő garnitúrák, kanapék, fotelek, sarok ülőgarnitúrák. A népszerűsége az évek múlásával sem veszett oda, sőt, mi több, azt lehet mondani, hogy a bőr időtálló, a klasszikus stílus megteremtője lett. A bőr ülőgarnitúra megfelel a legtöbb vásárló és felhasználó igényeinek, hiszen bármilyen környezetbe beilleszthető. Legyen szó klasszikus, vagy modern, vintage vagy minimalista enteriőrről, a bőr ülőalkalmatosságok a lakberendezési tárgyak közé illeszthetőek könnyedén. Ugyanakkor nem csak a külső stílusjegyeivel tudja vásárlásra bírni a háztulajdonosokat, hiszen a bőr ülőgarnitúra által nyújtott kényelem is mellette szól. Egy mindennapi használatra szánt bútorral szemben elvárás, hogy magas szintű komfortban részesítse a felhasználókat, hiszen végső soron azt a célt szolgálja, hogy a pihenés kellemes időtöltés legyen. A bőr ülőgarnitúra választék meglehetősen változatos képet mutat, így mindenki megtalálhatja azt a változatot, ami minden tekintetben megfelelőnek bizonyul. Vásárláskor az egyéni ízlésvilág figyelembe vétele mellett a lakás adottságait, sajátosságait is szem előtt kell tartani annak érdekében, hogy tökéletes végeredményt kapjunk, és az otthonunk olyan legyen, mint amilyennek megálmodtuk.