Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Tippek a a hálószoba berendezéséhez

Bútoroktól a hangulatig adunk tippeket, hogy kényelmes, praktikus és elegáns legyen a hálószobád is! A Horizont Bútor lakberendezésekkel kapcsolatos blogjait ajánlatos nyomonkövetni: ne feledje senki, az összes ötlet megvalósítható a nálunk vásárolható bútorok segítségével.

A családi nyugalom és a béke szentélye a hálószobánk. Elég sok időt töltünk itt, hiszen az alvásunk eleve kiteszi életünk harmadát-negyedét. Szeretjük tisztán és rendben tartani, mert ki szeret egy raktárban pihenni? A felesleges dolgokat száműzzük! 

Milyen bútorokra van szükségünk? Franciaágy, szekrény, éjjeli szekrény, gardróbszekrény. Természetesen kelleni fog még szőnyeg, függöny és egyéb kiegészítők, például a világítótest, a lámpa vagy csillár sem mindegy, hogy milyen. Fő az egységes stílusválasztás.

Legfontosabb a kényelmes és jó alváshoz a minőségi franciaágy, egy minőségi, valóban kényelmet nyújtó matraccal. Enélkül nincsen alvás. Az ideiglenes vendégágyakat, illetve a matrackínálat legolcsóbb termékeit felejtsük el! Ne sajnáljuk a pénzt rá, mert szószerint meghálálja a matrac magát és az ágy magát...

Amennyiben nem beépített gardróbszekrényünk, van gardrób helyiségünk van, akkor érdemes olyat vásárolni, ami passzol stílusban és színben és franciaágyhoz. A harmonizálás nagyon fontos szempont! A Horizont Bútor kínálatában vannak összeállítások, kérje ki a véleményét és szaktanácsadását üzleteinkben.

A színek nagyon fontosak: a fal színe illeszkedjen a bútorzat színéhez! Az éjjeli szekrényről se feledkezzünk meg, főleg, ha szeretsz esténként olvasni.