Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Horizont Bútor nyáron is!

Bútorboltjaink Kaposváron, Dunaújvárosban, Komlón, Szekszárdon és Dombóváron. Nyáron is várjuk Önöket: a kánikula ne rettentsen el senkit, ugyanúgy várjuk az érdeklődőket szeretettel!

A nyári bútorvásárlás talán annyiban könnyebb is, hogy nincsenek sokan, mindenki visszábbhúzódik, kevesebben vásárolnak. Ez azonban lehet az Ön előnye, hiszen gyorsabb a kiszolgálás, jobban tudunk egy-egy vásárlóra koncentrálni. 

Érdemes megnézni az egész kínálatunkat, mert akár hónapról-hónapra változhat is! Legutóbb sok gardróbot és kanapét töltöttünk fel, úgyhogy a bútorok terén is van frissülés.  Honlapunkon így egy virtuális bolt is, mint egy bútorkatalógus.

A Horizont Bútornál télen-nyáron lehetősége van berendezni az egész lakását. Hiszen komplett nappali bútort (kanapék, sarokkanapék, ülőgarnitúrák, szekrénysorok), konyha és étkező bútorokat kínálunk, ahogy a hálószobába is talál oda való bútort (ágyak, franciaágyak és gardróbok). A gyerekeknek is tudunk gyerekheverőt, íróasztalt kínálni... 

Kérjük kövesse nyomon Facebook-oldalunkat is (https://www.facebook.com/horizontbutorcom/), ahol mindig a legfrissebb információkkal várjuk és általában az újdonságokból válogatunk.

Ha még bizonytalan lenne a dolgában és nem feltétlenül akar ellátogatni fizikálisan valamelyik boltunkba, akkor mindenképpen telefonon kérje valamelyik alkalmazottunk segítségét, tájékoztatását. Szívesen segítünk Önnek bármiben, minden kérdésére igyekszünk a legjobban felelni. Köszönjük megtisztelő bizalmát. 

A Horizont Bútor csapata