Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

A bútorboltjainkról néhány szóban

Dunaújvárosban, Kaposváron, Komlón, Szekszárdon és Dombóváron is található Horizont Bútor által üzemeltetett bútorbolt, bútorüzlet. A felsorolt városok lakosai is ismerik a boltjainkat jól, ide járnak egész családok, sőt, mivel 1997 óta vagyunk jelen sok helyen, gyakorlatilag már a második generációt szolgáljuk ki.

Igyekszünk a lehető legnagyobb választékot képezni, hogy élőben is meg tudjuk mutatni a tisztelt érdeklődőknek a bútorainkat. Természetesen a gyakorlatilag 1500-2000 darabos kínálatunk nem elérhető teljes mértékben, de a legnépszerűbbek igen. Ezért is megéri betérni hozzánk, mert a minőséget látni, tapintani, érezni kell. A bútorvásárlás továbbra sem egy online végezhető tevékenység a véleményünk szerint. Fontos, hogy a vevő lássa, hogy mit vesz, de legalábbis személyes és teljeskörű tájékoztatást kapjon.

Bútorboltjaink leginkább a városok központjaiban találhatóak, könnyen megközelíthetőek. Weboldalunkon van térképes, részletes leírás is, így igazán könnyedén lehet megtalálni minket. Általában tömegközlekedéssel is elérhetőek vagyunk. 

Eladóink is évtizedes tapasztalattal rendelkeznek már a bútorvásárlás és főleg eladás területén. Telefonon is lehet érdeklődni, a bútorboltok telefonszámain, amik megtalálhatóak az oldalunkon. Fontos szempont, hogy eladóink is emberek és néha ők is hibázhatnak, azonban minden problémát rugalmasan, pontosan, gyorsan az ügyfél legnagyobb megelégedésére kezelünk. Ezt nagyon komolyan vesszük. Ennek legjobb és leggyorsabb módja, hogy telefonon felhívja az adott üzletet, ahol vásárolt, vagy problémája keletkezett.

A Horizont Bútor kiemelt figyelmet fordít az ügyfeleire. Kérjük, hogy legyen partner a vásárlásban, hiszen higgye el, hogy Önért is dolgozunk. Reméljük, hamarosan vásárlóink között tudhatjuk!