Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Legyen a bútor kiemelve a lakásban!

Mire gondolunk a letisztult lakberendezési stílus feldobásán? Mutatjuk is mindjárt, azonban ne feledjünk, hogy egy kis kreativitással bármilyen lakás, helyiség feldobható, főleg a színek megfelelő alkalamzásával.

A modern, letisztult stílus nemcsak abban mutatkozik meg, hogy egyszerű formákkal és világos, általában fehér színnel dolgozunk. A végeredmény sokszor egy orvosi rendelőhöz fog hasonlítani. Túl steril és hideg lesz. Azonban meg tudjuk oldani ezt a problémát azzal, ha a bútort állítjuk be középre. Kiemeljük azzal, hogy az igencsak színes és elüt a fal és a többi bútor színétől. Például így.

A Horizont Bútornál nagyon sok színes kanapé, ülőgarnitúra, vagy éppen sarokgarnitúra található. Akár térbe is lehet őket állítani sokat közülük, azaz nem kell a falhoz tenni őket. Legyünk ebben is kreatívabbak. Nemcsak a nagy terekben lehet ezt a trükköt használni, sőt. Kisebb lakásokban, ahol együtt van a konyha, étkező és a nappali is, kiváló megoldás lehet.

Hálószobában is gondolkozhatunk azon, hogy a letisztult formákat részesítjük előnyben, kivéve a franciaágynál, ahol pont az a színes, az a kiemelkedő bútorunk. Ha nagyon nincs ötletünk, akkor kérjük lakberendező tanácsát. Higgyük el, hogy sok hasznos tanáccsal tud személyre szabottan, pontosabban lakásra szabottan adni.