Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Boldog Újévet Kíván a Horizont Bútor!

Az összes bútorüzletünk, a kaposvári, komlói, szekszárdi, dombóvári, dunaújvárosi bútorboltunk sikerekben gazdag Újévet kíván! Tartsanak velünk 2019-ben is.

A 2018-as években hoztuk az "unalmas" elvártat: jó áron kínáltunk minőséget, garanciálisan. 1997 óta ezt csináljuk, úgyhogy ebben semmi meglepő sem volt. 2019-ben is hasonlókra lehet számítani tőlünk: továbbra is a vásárlók lesznek nálunk az elsők. Az Újév nem jelent nálunk újrakezdést, mert stabilan haladunk a megkezdett úton. A bútorkereskedelem egyik stabilabb résztvevői vagyunk.

Ennek érdekében továbbra is bővítjük a kínálatunkat, karbantartjuk a honlapunkat, facebook-oldalunkon hírt adunk magunkról. A Horizont Bútor minden visszajelzést szívesen vár, de ezeket főleg az adott, aktuális üzletbe telefonálva tudják megtenni leggyorsabban és leghatékonyabban.

Legnagyobb előnyünk, és ezt még inkább tökéletesíteni szeretnénk 2019-ben is, hogy tőlünk vásárolva az egész lakását berendezheti. Az összes szobáját, konyháját, étkezőjét berendezheti a Horizont Bútortól... Várjuk szeretettel minden kedves érdeklődőnket, vásárlónkat továbbra is!

Horizont Bútor csapata