Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

A téli fagyos időszakban is lehet bútort vásárolni!

Nemcsak a kora ősz és a tavaszi időszak a bútorvásárlási ideje. Például karácsonyra is kiváló ajándék az egész családnak egy új kanapé, vagy étkező bútor, vagy bármi egyéb. 

A karácsonyi szezon a bútorkereskedelmet is pozitívan érinti, pedig azt hinnénk, hogy télen kevesebb bútor fogy. Mi, akik 1997 óta vagyunk a piacon, tudjuk jól, hogy a bútorboltjaink forgalma egész évben eloszlanak, bár vannak nehezebb hónapok. Miért beszélünk erről? Nemcsak azért, mert aktuális az idő miatt, hanem mert sokaknál látjuk, hogy a bútorvásárlást szeretik kizárólag tavaszra, nyárra időzíteni és valamiért félnek a téli időszaktól.

Természetesen a nagytakarítást, komplett lakberendezést már nehezebb télen kivitelezni, de egy-két tételes bútorvásárlás megoldása nem lehet probléma! Nézzenek szét a kínálatunkban és látják, hogy gyakorlatilag mindenféle bútorral rendelkezésükre állunk. Nagyon sokféle stílusban és kivitelezésben, illetve árkategóriában is képviseljük magunkat, tehát minden adott egy hidegebb időben is való vásárlásra. Ha bútorcseréről van szó, ne várjuk meg a tavaszt!

Kellemes böngészést, téli pihenést és feltöltődést kívánunk!