Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Kiknek ajánljuk a Horizont Bútor bútorait?

 Ön lakótelepen él, vagy éppen egy tágasabb családi házban? Megtalálja-e a nálunk az Önnek megfelelő bútorokat?

Sajnos a kérdésre a válasz nem ilyen egyszerű. Természetesen mindenki igényeit próbáljuk kielégíteni, azért van hatalmas termékválasztási lehetőségünk.


A kislakásokat ugyanúgy be lehet tőlünk rendezni kompletten, mint a nagyobbakat. Teljes nappali, konyha, étkező, hálószoba, előszoba bútorszettjeink vannak: a többszáz bútoros kollekciók nem csak áruk és funkcióik szerint változóak, hanem méretük, stílusuk szerint is, tehát ha számításba vesszük, hogy milyen lehetőségek vannak csak a stílus és méret szerint akár csak egy nappali esetében, akkor máris rájövünk, hogy nincs egyszerű dolga azoknak, akik szeretnének választani.


Csak két bútort vegyünk alapul a nappaliból: a kanapét és a szekrénysort, a két uralkodó bútortípust. Ezeket is nehéz már összeházasítani, plusz ha egyéb bútorok, lakberendezési kellékeket is nézünk. De nem lehetetlen! Böngéssze át a választékunkat, hogy rájöjjön, hogy szinte minden ülőgarnitúrának ott a párja szekrényekből. A konyhákhoz is vannak étkezők és így tovább.


A legújabb extravagáns stílust nem követjük egyedül. Csak azokat a bútorstílusokat vesszük be a repertoárba, amik legalább 5 évig jelen vannak a piacon és meg is honosodnak tartósan.
Várunk szeretettel mindenkit, hogy szétnézzen nálunk!