Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

A helyi bútorüzlet előnyeiről néhány szót

Miért menne Budapestre, ha itt helyben (Kaposváron, Dunaújvárosban, Komló, Szekszárdon, Dombóváron) is megtalálhatja az Önnek megfelelő bútort és berendezheti lakását? A bútorvásárlás helyhez kötött lenne!?

Nyilván meg lehet oldani, hogy többszáz kilométerrel arrébbról, Budapestről, a fővárosból vásároljunk bútort, vagy akármit. Lehet több az üzlet és ezáltal a választék is, illetve össze lehet kötni egyéb vásárlásokkal, de mégis számtalan előnye van a helybeni bútorvásárlásnak.

Mennyi az annyi? Ha figyelembevesszük, hogy egy budapesti út oda-vissza, illetve az adott bútor leszállítása mennyibe kerül, akkor ha találtunk is olcsóbb bútort, akkor sem ússzuk meg olcsóbban a dolgot, hiszen a többi költségünk növekedett meg.

Legfőbb érvünk a helyi bútorboltok mellett a minőség-garancia-reklamáció hármasában rejlik: Ha problémánk van, akkor igaz, hogy tudunk Budapestre is telefonálni, de sokkal eredményesebb személyesen intézni a problémás ügyeket. Nyilván senki sem szeretne Budapestre felutazni újra egy ilyen ügy miatt. Illetőleg, ha vissza kell küldeni a bútort, akkor a szállítás költségét nem szokták állni a budapesti üzletek, mégha igazunk is van... 

Fontos szempont lehet még a helyi, személyes kapcsolatok: ha a település jelentős része más vásárolt az adott üzletből, akkor van bőven vásárlói visszajelzés és akár személyesen is megnézhetjük a kiszállított bútorokat a barátaink nappalijában, lakásában. Sőt, könnyebben előfordulhat, hogy már magunk is ültünk az adott üzletből származó kanapén, ülőgarnitúrán.