Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Bútort vásárolna? Bútorüzletünk segít!

Hogyan találja meg az Ön számára legideálisebb bútort, bútorüzletet? Hogyan ne verjék át és járjon igazán jól!

Megannyi bútorüzlet van fent az interneten, talán túl sok is ahhoz, hogy igazán úgy érezze, hogy jó döntést hozott, mikor kiválasztott egy adott bútort egy adott üzletben. Tippeket adunk, hogy mitől is igazán jó egy bútorüzlet, miért érdemes betérni hozzájuk, felvenni velük a kapcsolatot.

Hiteles információk és egyéb szempontok:

-Ahol nincs ár az kérdéseket vet fel, ahogy az is, ha telefonon nem kapunk egyértelmű válaszokat az árra vonatkozóan. Azt szeretnék, hogy fáradjunk be a bútorboltba és akkor ott majd ránk tukmálnak valamit...

-Mekkora múltja van az üzletnek? Minél nagyobb múltra tekint vissza, annál valószínűbb, hogy korrektek lesznek, jól járunk. A Horizont Bútor 1997 óta van jelen a bútorpiacon.

-Hány féle bútoruk van? Pontosabban hány gyártóval van kapcsolatuk? Nyilván nem ez a döntő, de ha csak egy-két gyártó termékeit látjuk, akkor gondolkozzunk el... Egyébként is jó egy nagyobb választék, nem?

-Van-e fizikai boltjuk? A webshopok sajnos jelentős része csak utánrendelgetős kamu: a vevő megrendeli az árut, majd a "bolt" is megrendeli valahonnan és továbbítja. A fizikai bolt a komolyan vehetőség egyik ismérve!

-Eladók felkészültsége: az adott eladók mennyire felkészültek, van-e tapasztalatuk? A kedvesség és barátságosság alap követelmény.

A Horizont Bútor próbál minden szempontnak megfelelni és reméljük hamarosan Önt is üzletfeleink között tudhatjuk!