Üzleteink újra nyitva tartanak, várják a kedves érdeklődőket!

Kérdés esetén telefonáljon üzleteinkbe!

Bútorbolt Kaposváron és még négy helyen

A Horizont Bútor bútorboltjait, bútorüzleteit ezeken a településeken találod meg: Kaposvár, Szekszárd, Dunaújváros, Komló és Dombóvár. Kompletten be tud rendezni bútorral egy házat tőlünk: kárpitos bútoraink, szekrénysoraink, konyha és étkező bútorainkon túl kiegészitő  széles választéka is áll rendelkezésre.

A www.horizontbutor.com oldalunkon minden kategóriában talál bútorokat: franciaágyak, kanapék, szekrénysorok, konyhabútorok, étkezők és egyebek. 1997 óta vagyunk a bútorkereskedelemben, tudjuk, hogy mi kell a vevőknek. Végigkísértük, hogy mi nem működött a magyar piacon, láttunk szélhámos cégeket létrejönni, majd megszűnni. Sok mindenen keresztülmentünk az elmúlt 21 év során. Ez a tapasztalat a mi legnagyobb tőkénk.

Válasszon minket bizalommal, hiszen nem egy olyan cég vagyunk, hogy esetleges probléma esetén a cégünk hűlt helyét találja csak, hanem fizikailag létező, utolérhető kereskedés vagyunk. A célkitűzéseink között szerepel, hogy professzionálisan tudjuk fenntartani a jól működő kereskedésünket. Bútorboltunk Kaposváron, Szekszárdon, Dombóváron, Dunaújvárosban és Komlón. Nézzen be hozzánk, hogy meggyőződhessen a bútorkínálatunkról személyesen is.

Garanciát kínálunk, olcsón. A Horizont Bútor minden bútorvásárlási igényét kielégíti.